L’aventura comença en una illa misteriosa, on els seus habitants estan passant per moments emocionals difícils. Els nens i nenes més valents i empàtics hi són convocats per a una missió especial: descobrir les emocions que hi ha a l'illa i ajudar als seus habitants a gestionar-les per recuperar la pau i la felicitat.

Cada dia, els nens i nenes rebran una missió diferent. Començaran per descobrir les emocions més bàsiques i reconèixer-les en si mateixos i en altres persones. Després, aniran aprenent a identificar emocions més complexes i adquirir eines per afrontar-les.

Amb cada missió completada, els nens i nenes rebran una recompensa en forma d'eina emocional que els ajudarà a superar les pròximes emocions que trobin a l'illa. Al final de la setmana, l'illa els agrairà la seva ajuda i els nens i nenes esdevindran herois emocionals, capaços de gestionar les seves pròpies emocions i ajudar als altres a fer el mateix."

🏝️
L'illa misteriosa és el casal emocional d'estiu per infants de 4 a 11 anys

Programa de L'illa misteriosa I i II

Casal emocional d'estiu. Pots apuntar-te a una o a les dues setmanes.

Setmana 1:

del 26 al 30 de juny (places exhaurides)
del 10 al 14 de juliol

Dia 1: Arribada a l'illa misteriosa i benvinguda per part de l’illa  
Introducció a la història i les missions. Expliquem que l’illa té un esperit propi que els dona la benvinguda i que ens guiarà tota l’aventura. (L’illa acabarà, potser tenint reis i reies, però que serem tots, perquè descobrirem que cadascú de nosaltres té aquesta illa, aquest espai interior propi)

Dia 2: Missió 1 - Descobriment de les emocions bàsiques (alegria, tristesa, por, ràbia). Joc per a identificar-les i activitats per a aprendre a reconèixer-les.

Dia 3: Missió 2 - Identificació d'emocions complexes (enyorança, enuig, frustració, gelosia). Joc per a distingir-les i activitats per a aprendre a identificar-les.

Dia 4: Missió 3 - Comunicació i expressió emocional. Jocs i activitats per a aprendre a expressar les emocions i comunicar-les als altres.

Dia 5: Missió 4 - Gestió de les emocions negatives. Tècniques per a regular les emocions negatives i aprendre a conviure amb elles. Celebració per haver aconseguit les eines necessàries!

Al final de la primera setmana els nens i nenes s’enduran un diari emocional on hi haurà totes les eines que hauran treballat.

Setmana 2:

del 3 al 7 de juliol (places exhaurides)

Dia 6: Missió 5 - Foment de les emocions positives. Tècniques per a promoure les emocions positives i fer que esdevinguin habituals.

Dia 7: La llibertat!, una jornada una mica diferent

Dia 8: Missió 6 - Empatia i comprensió emocional. Jocs i activitats per a aprendre a posar-se en el lloc dels altres i entendre les seves emocions.

Dia 9: Missió 7 - Resolució de conflictes emocionals. Tècniques per a gestionar els conflictes emocionals i arribar a solucions positives per a tothom.

Dia 10: Cerimònia final per a agrair als nens i nenes la seva ajuda a l'illa i entregar-los el títol de superherois emocionals.

Al final de la segona setmana tindrem una bosseta de recursos que els nens i nenes hauran decorat i que es podran endur a casa.
🏝️
Ampliem 1 setmana!