Som la Gemma Calmet, la Clàudia Sala i l'Anna Roqueta. Psicòlogues col·legiades i especialitzades en diferents vessants de la psicologia, la psicoteràpia i el coaching.

Gemma Calmet - direcció i coordinació

La Gemma és psicòloga (col. 23278), psicoterapeuta i coach (ISCP1523) i és qui l'any 2013 va crear el projecte de L'illa, en un primer moment sols dirigit a infants. Des de fa més de 10 anys que acompanya a persones en processos de canvi i creixement. Ha participat en algunes publicacions i se sent especialment orgullosa d'haver traduït al català la Clance IP Scale (una escala d'autoavaluació per mesurar la síndrome de l'impostor).

Clàudia Sala – guia de les sessions de l'Extraescolar i dels monogràfics

La Clàudia Sala és psicòloga (col.27710) i va començar a guiar sessions de L'illa el curs 2019, compaginant-ho amb la seva formació en el màster de psicopatologia clínica infantojuvenil i les sessions individuals. Més endavant va especialitzar-se en la teràpia TREC (IAREBT) i ara posa en pràctica tots els seus coneixements acompanyant, sobretot a infants i adolescents en processos de creixement.

Gemma Casimiro- – guia de les sessions de l'Extraescolar i dels monogràfics

La Gemma és graduada en Psicologia (menció en psicologia clínica de la infància i l'adolescència) i màster en Educació del caràcter i Educació emocional. Ha començat a guiar les sessions de L'illa el curs 23-24.

Anna Roqueta - guia en els monogràfics

L'Anna Roqueta és psicòloga (col. 27802) i formada com a coach personal. La seva especialitat és el coachingWingwave i la PNL (programació neurolingüística) i té formació com a coach de mindfuleating (alimentació conscient). Va incorporar-se a l'equip després de treballar amb grups d'adolescents i com a psicòloga i coach al seu propi centre.

El tot és més que la suma de les parts, per això avui L'illa és més que la suma de les nostres formacions i experiències, és també tot el que es crea quan això passa i passa quan hi ets tu, als monogràfics, a les càpsules o a l'extraescolar.

Si vols saber més sobre nosaltres pots seguir-nos a les nostres xarxes socials:
@psico.claudiasala
@annaroquetapsicologa
@litteram