Una Oportunitat per Connectar amb les Emocions

El proper 5 d'Abril a les 18:00h, L'illa tindrà l'honor de ser l'amfitrió de la presentació del llibre "El Gran Salt", de l'autora Sònia Méndez. Aquest esdeveniment serà una oportunitat per emocionar-nos i inspirador-nos.

El Gran Salt ens porta a un viatge emocionant a través de les pàgines del llibre, oferint una història plena de valors i reflexions profundes. Amb Sònia Méndez com a guia, els lectors seran transportats a un món on la valentia i la determinació són els protagonistes, i on es destaca la importància de les cures, la valoració del que ens fa sentir bé i la capacitat de seguir endavant malgrat els moments difícils.

La Sònia Méndez, autora del llibre, és una apassionada de l'educació emocional i del creixement personal i professional. Amb una àmplia experiència en la difusió del coneixement sobre les competències emocionals, ha col·laborat amb mitjans de comunicació i ha treballat amb diverses entitats per promoure el benestar emocional i la consciència personal.

La presentació del llibre, guiada per la Gemma Calmet psicòloga i directora de l'espai de creixement emocional, serà una oportunitat per conèixer de primera mà les idees i valors que inspiren el treball de la Sònia.

Acompanyeu-nos en aquesta jornada plena d'emocions i descobriments, i no us perdeu la oportunitat de connectar amb les emocions a través de "El Gran Salt".

Us esperem a tots el dia 5 d'Abril a les 18:00h a L'illa de Manresa (Plaça Cots, 2)

Per a més informació segui-nos a les nostres xarxes socials: @la_nostra_illa i @litteram @sonia_mendez_

Esperem veure-us allà!